SocialBoostPro

Hoe het werkt

Bedrijven laten doen waar zij echt gelukkig van worden: het realiseren van dromen voor hun klanten. Om de maximale focus te behouden, ontzorgd Social Boost Pro bedrijven in het up to date houden van hun sociale media kanalen. Maar, hoe gaat dat in zijn werk?

Kies een oplossing welke bij jou past.

Afhankelijk van de hoeveelheid sociale media kanalen waar jouw bedrijf actief op is, kun je een oplossing kiezen welke het beste aansluit bij jou. Er is de mogelijkheid om al te starten vanaf één social media kanaal. Indien jij meer kanalen wilt laten beheren, dan kan dat momenteel al tot vier verschillende platformen.

Online intake met onze specialist

Wanneer er een oplossing is gekozen, zal er binnen één werkdag contact met jou opgenomen worden door één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek zullen voorkeuren besproken worden, zodat onze specialisten precies weten hoe jij jouw berichten het liefst ingericht ziet. Denk aan de vorm van aanspreken (u/jij), maar wellicht ook dagen waarop jij het liefst berichten gepost ziet worden. Er wordt eveneens een koppeling gemaakt met jouw sociale kanaal of kanalen, zodat wij met een gerust hart berichten kunnen posten.

Voorbereiden

Op basis van jouw eventuele voorkeuren en de input van onze experts zullen er vanaf nu berichten worden klaargemaakt. Er zullen tijdig posts voorbereid worden en afhankelijk van het kanaal wordt de best practises ingezet. Immers heeft ieder kanaal een eigen aandachtspunten en kansen, maar daar weten onze specialisten als geen ander raad mee!

Plannen

De berichten worden gepland is onze professionele software, zodat te allen tijde er meerdere berichten klaar staan. Op deze wijze ben jij er van verzekerd dat er een constante flow op jouw social media profiel aanwezig is

Posten

Op de juiste momenten worden de berichten gepost op jouw sociale media! Zonder zorgen, zoals je van ons gewend bent.

Social media bureau die je helpt bij het optimaliseren van je social accounts

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over wat Social Boost Pro voor jou kan betekenen? Mooi! Dan kunnen we onze samenwerking starten en samen een prachtig platform opbouwen.